Moderator
Żeby nie zaśmiecać inny wątków, wszystkie pytania jakie macie mozecie pisać tutaj. tak samo jesli chcecie przekazać jakies info. żeby później nie było ze na forum o Chwacie rozmawiamy o czymś zupełnie nie związanym z tematem:)
Odpowiadam na pytanie Weroniki obrazek uzytkownika czyli tak zwany avatar ... wchodzimy w ustawienia profilu, nastepnie w menu klikamy na "sygnatura/avatar" no i tam musimy dodać obrazek który chcemy aby był naszym avatarem:) mam nadzieje ze sie odnajdziesz:) a jesli nie to pisz:)
pozdrawiam
Użytkownik
DZIĘKUJE
Użytkownik
Znalazłam odpowiedź na zadanie między zbiórkowe, Stokrotką został tylko plakat;)
teeż wiem xdxd ala w srodęę ten plakat zrobimy xdxd
------------------------------------------------------------------------
może być takie bicie do piosenki "jestem wędrowcem" ??
dół góra dół góra dół góra
1 i 2 i 3 i 4 i
coś takiego ??? nieewiem
Ostatnio edytowany przez Ayyn (2009-10-10 19:48:35)
Moderator
Napisałam Ci wiadomość prywatną z linkiem
Użytkownik
Co trzeba zabrać na chwata?
Moderator
Drużynowa Tropicieli napisał:
Moi drodzy;)
Spotykamy się w piątek o godzinie 15:15 pod SP nr 8. Proszę się nie spóźnićJedziemy autobusem lini 303. Przypominam, że Chwat odbywa się w SP nr 15 na Podłężu.
Ekwipunek, który należy zabrać na Chwat:
-śpiwór,
-karimata,
-mundur,
-buty zmienne,
-zgodę od rodziców (wzór zamieszczę niżej),
-coś w czym będziesz spać,
-coś do przebrania w sobotę i niedziele,
-bieliznę,
-przybory toaletowe (szczoteczka, pasta, mydło, ręcznik, szczotka lub grzebień),
-jedzenie na dwa śniadania i dwie kolacje ( przypominam, że wszystko będziemy jeść wspólnie więc proszę o przemyślenie tego co weźmiecie, żeby osoba która nie lubi konserwy nie brała turystycznej),
-kartę miejską lub 2,40 na bilety,
-strój kąpielowy ( podkreślam, że na basen pójdzie tylko kilka osób z ekipy),
-przebranie do piosenki kabaretowej,
-DOBRY HUMOR;)
WZÓR ZGODY:
Wyrażam zgodę na udział mojego dziecka (imię i nazwisko) w XXVI Festiwalu Kultury Harcerskiej "Chwat", który odbędzie się w dniach 6-8.11.2009r w Szkole Podstawowej nr 15 na Podłężu. Wyrażam zgodę na samodzielny powrót dziecka do domu.
Podpis rodzica
Drużynowa Tropicieli napisał:
Każdy bierze na Chwat strój wieśniaka oraz elegancki i w tym:
- Karolina R. strój krowy+ teczkę dla listonosza
-Kinia mały traktor,
-Bartek strój listonosza,
-Karolina S. strój sołtysa
Przypominam o ZGODACH!!
Moderator
Wszyscy chętni do wzięcia udziału w WOŚP jako wolontariusze do piątku (4.12.09) muszą przynieść swoje zdjęcie legitymacyjne, z napisanym z tyłu imieniem i nazwiskiem, datą i miejscem urodzenia oraz adresem